Bepalingen betreffende het boschwezen. - Ketentoean tentan pekerdjaan- Kehoetanan (Drukkerij Ruygrok, 1919)
Handleiding ten dienste van de Inlandsche bestuursambtenaren op Java en Madoers, 11/L.N.H. Uitgave van het Departement van Binnenlandsch-Bestuur.