Komunistički pokret u Savremenom svetu. Stenografske beleške sa seminara održanog u Centru 19., 20. i 21. juna 1967. [Sa pril. S. Stojanovića, D. Solajića, D. Dragića i dr.] (["Dnevnik"], 1967)
Centar za politicke studije i obrazovanje. Institut za izučavanje radničkog pokreta.