Interview met Cees Brouer opgenomen in de winkel van Geels voor uitzending over koffie in serie 'Geef ons heden onze dagelijkse drank', uitgezonden op 13 juli 1997 - Amsberg, Kiki.
Interview met Cees Brouer opgenomen in de winkel van Geels voor uitzending over koffie in serie 'Geef ons heden onze dagelijkse drank', uitgezonden op 13 juli 1997.