Amsterdam in zijne opkomst, aanwas, geschiedenissen, voorregten, koophandel, gebouwen, kerkenstaat, schoolen, schutterije, gilden en regeeringe (Isaak Tirion [etc.])
Call number 7/77 A-C fol: door brandschade niet ter inzage.