Stenografisch verslag van de openbare diskussie tusschen de heeren A.J. Westhoff en F. Domela Nieuwenhuis, gehouden op Maandag 9 Februari 1885 [...] te Amsterdam ("Excelsior", 1885)
Arbeiter-Bildungs-Verein, Amsterdam. BUNDEL.