De uitkijk : . De uitkijk : maandblad van de Nederlandsche Zeemansvereeniging "Volharding"
Vanaf (1911): Nederlandsche Zeemansvereeniging "Volharding" VOORTGEZET ALS: De transportarbeider ... (ZF 17252).