Aanmerkingen op het adres van participanten (in de gewezene) Nederlandsche Oost-Indis. maatschappij aan het staatsbewind der Bataafsche republiek (De Hage, 1802)
Ingeb. bij: Gysbert K. van Hogendorp, Verhandelingen over den Oost- Indischen handel, dl I.