Ontwikkelingen in de funktievervulling van pedagogen en andragogen (Instituut voor toegepaste sociologie, 1977)
Dl. I: Akademici : een onderzoek naar de ontwikkeling van de funktievervulling van pedagogen en andragogen ... - 1977. - 288 p.