Van veld, fabriek en werkplaats. Of Nijverheid in verband tot landbouw en hersenarbeid vereenigd met handenarbeid. Naar het Engelsch [vert. door B.P.V.] (Sterringa, 1901)
Met afb., krtn, regs en tabn.