Informator Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego "Solidarność" w Stoczni Remontowej "Nauta" w Gdyni . no. 58, 1981 - Tymczasowa Rada Robotnicza, [duty ed. Jan Herbst] (NSZZ "Solidarność" w Stoczni Remontowej "Nauta", 1981)
Creation and circulation: For trade-union use; Logo: SR Nauta Gdynia