Libera federacio. Monata organo de Libera Federacio de Sindikatoj en Japanio. Eldonejo: Zen koku rodo kumiai jij rengo kai. . Libera federacio. Organo de Anarkista Federacio Japana
Text in Japanese. - (1965) subtitled: Organo de Anarkista Federacio Japana.