Afmeting excl. passe-partout. . Titel prent: Huiselijke twist : "Hoor 'm razen, die adder. En straks mot-ie toch lekker weer bijdraaien." - Hahn, Albert,
Afmeting excl. passe-partout. Titel prent: Huiselijke twist : "Hoor 'm razen, die adder. En straks mot-ie toch lekker weer bijdraaien."