Geschiedenis der Fransche revolutie. Vert. en verm. met de geschiedenis van het tijdvak van thermidor tot de troonsbestijging van Napoleon, benevens die van de revolutie in Nederland door J.A. Bergmeijer (Amersfoort, 1905)
Met facs, ills, krtn en prtrn.