Drabbe (links) bij een actie voor de Nederlandsche Bank. Waarschijnlijk in kader van actieweek van 19-23 november - Singels, Han
Drabbe (links) bij een actie voor de Nederlandsche Bank. Waarschijnlijk in kader van actieweek van 19-23 november.