Woudenberg en Bouwmans trekken aan het touw. Staand met wit overhemd Regter. Een 40-tal leden naar Vara-studio te Hilversum en recreatieveld Valkeveen
Woudenberg en Bouwmans trekken aan het touw. Staand met wit overhemd Regter. Een 40-tal leden naar Vara-studio te Hilversum en recreatieveld Valkeveen.