Afmeting incl. lijst, glas. Met een opdracht van Alexander Cohen: 'à Kaya, posthumement, son affectueux grandpère Michael Bakunine 9-11-95 - Vallotton, Felix, (1895)
Afmeting incl. lijst, glas. Met een opdracht van Alexander Cohen: 'à Kaya, posthumement, son affectueux grandpère Michael Bakunine 9-11-95.