Afmeting excl. passe-partout. . Titel prent: Revanche : april 1903 - juni 1905. . Variant op Dr. Kuypers zorg voor de kleine luyden (8 maart 1903, Zondagsblad van het Volk) - Hahn, Albert,
Afmeting excl. passe-partout. Titel prent: Revanche : april 1903 - juni 1905. Variant op Dr. Kuypers zorg voor de kleine luyden (8 maart 1903, Zondagsblad van het Volk).