Het bier in de drankwet. Eenige opmerkingen naar aanleiding van het debat in de Tweede Kamer over het bieralcoholisme
Overdr.: "De Wegwijzer", tijdschrift voor de studie van het alcoholvraagstuk. Jrg. XXXII.