Dokumenty a materiály k dějinam československo-sovětských vztahu (Academia)
Index. 1-2: k vydáni připravili Č. Amort, A.Ch. Klevanskij a j. - 1: Listopad 1917-srpen 1922. - 1975; 2: Srpen 1922-červen 1932. - 1977.