Redevoering uitgesproken in de Kamer van Volksvertegenwoordigers op 28 Juni 1911 nopens: De werkstaking der vlaswerkers in het Leiedal. De brutaliteit der gendarmes. De lock-out van Ingelmunster. [Voorw. van Hannick] ("Volksdrukkerij", 1911)
Vert. naar de Annales Parlementaires.