Zapiski historyczne. Kwartalnik poswiecony historii pomorza. Towarzystwo naukowe w toruniu. Wydział nauk historycznych, prawniczych i społecznuch
Continues: Zapiski towarzustwa naukowego w torunia (ZO 32234).