Aanleg Amsterdamse Bos. Kopie van een foto, die berust bij Gemeente Archief Amsterdam, Historisch Topografische Atlas
Aanleg Amsterdamse Bos. Kopie van een foto, die berust bij Gemeente Archief Amsterdam, Historisch Topografische Atlas.