Onze voedingsmiddelen, hunne samenstelling, voedingswaarde, toebereiding en verteerbaardheid, benevens de voornaamste kenmerken hunner deugdelijkheid. Met een uitslaande gekleurde plaat, bevattende graphische voorstelingen der kostrantsoenen, samenstelling, voedingswaarde en verteerbaarheid

Plaat ontbr.

Bibliographic Details
Institution:International Institute of Social History
Format: TEXT
Published: Zupthen, 1889.
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10622/C8FE88A1-AAC5-43B1-A495-91140AE46A0C
_version_ 1771404836242194437
collection Books and Brochures on Social History from IISH Library, 1500-2013
dateSpan 1889.
description Plaat ontbr.
format TEXT
genre libraryUnit
id bulk_B2FDE610-392E-44CC-A5F2-4E298B6BEF59
institution International Institute of Social History
publishDate 1889.
publisher Zupthen,
spellingShingle Onze voedingsmiddelen, hunne samenstelling, voedingswaarde, toebereiding en verteerbaardheid, benevens de voornaamste kenmerken hunner deugdelijkheid. Met een uitslaande gekleurde plaat, bevattende graphische voorstelingen der kostrantsoenen, samenstelling, voedingswaarde en verteerbaarheid
title Onze voedingsmiddelen, hunne samenstelling, voedingswaarde, toebereiding en verteerbaardheid, benevens de voornaamste kenmerken hunner deugdelijkheid. Met een uitslaande gekleurde plaat, bevattende graphische voorstelingen der kostrantsoenen, samenstelling, voedingswaarde en verteerbaarheid
url http://hdl.handle.net/10622/C8FE88A1-AAC5-43B1-A495-91140AE46A0C