Onze voedingsmiddelen, hunne samenstelling, voedingswaarde, toebereiding en verteerbaardheid, benevens de voornaamste kenmerken hunner deugdelijkheid. Met een uitslaande gekleurde plaat, bevattende graphische voorstelingen der kostrantsoenen, samenstelling, voedingswaarde en verteerbaarheid
Plaat ontbr.
Institution: | International Institute of Social History |
---|---|
Format: | TEXT |
Published: |
Zupthen,
1889.
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10622/C8FE88A1-AAC5-43B1-A495-91140AE46A0C |
Similar Items
-
De voedingswaarde van vruchten
Published: (z.j.) -
Het brood in de Nederlandse voeding- een literatuurstudie over de samenstelling en voedingswaarde van tarwe, meel en brood
Published: (1961.) -
Een en ander over sommige voedingsmiddelen en hunne vervalschingen
Published: (z.j.) -
Eén en ander over sommige voedingsmiddelen en hunne vervalsingen
by: Van Hamel Roos, P.F.
Published: ([s.a.]) -
Onze voedingsmiddelen :
Published: (1911)