Buitenlandse gasten. Voorste rij klappend in de handen v.l.n.r. : Samkalden, Goes van Naters-van der Plaats, Goes van Naters - Stegeman, Jan,
Buitenlandse gasten. Voorste rij klappend in de handen v.l.n.r. : Samkalden, Goes van Naters-van der Plaats, Goes van Naters.