V.l.n.r. Van Bergen, Maaij, Laros, Van Gilse. Maaij kreeg als laatste zijn Nederlanderschap terug. Van Gilse, gedelegeerde van de CPN, is evenals zijn broer Niek, in de Tweede Wereldoorlog gefusilleerd
V.l.n.r. Van Bergen, Maaij, Laros, Van Gilse. Maaij kreeg als laatste zijn Nederlanderschap terug. Van Gilse, gedelegeerde van de CPN, is evenals zijn broer Niek, in de Tweede Wereldoorlog gefusilleerd.