Lezing van Van Thijn over de totstandkoming van het beginselprogramma van de PvdA voor 1959; gevolgd door discussie - Thijn, Ed van.
Lezing van Van Thijn over de totstandkoming van het beginselprogramma van de PvdA voor 1959; gevolgd door discussie.