Afmeting excl. passe-partout. . Titel prent: De gehavende profeet : "En nu wij den Heer der Heirscharen hebben gedankt voor de overwinning op de Waarheid..." - Hahn, Albert
Afmeting excl. passe-partout. Titel prent: De gehavende profeet : "En nu wij den Heer der Heirscharen hebben gedankt voor de overwinning op de Waarheid...".