POR : . Praktijkblad voor medezeggenschap
Vanaf (1987):no.2 o.d.t.: Praktijkblad voor medezeggenschap. - Tot (1997):no.7 o.d.t.: O.R.-blad ... Tot 28(2006)no.10 met ondertitel: praktijkblad voor medezeggenschap. Tot 35(2013) o.d.t. Praktijkblad Ondernemingsraad.