Dodatek Specjalny do Serwisu Informacyjnego "Solidarność" UAM . no. 16, 1981 - [ed. Bożena Chrząstkowska, Ewa Wiegandt, Seweryna Wysłouch] (KZ NSZZ "Solidarność" UAM, 1981)
Creation and circulation: For trade-union use