Enkele sociale en maatschappelijke aspecten, verbonden aan de binnenkomst en de aanwezigheid van zovele buitenlandse arbeidskrachten. [Inleiding gehouden op 19 juni 1964 te Maastricht] (Katholieke Limburgse Emigratie Stichting])
Op de omslag: Buitenlandse arbeidskrachten in Limburg.