Ons vakbelang : . Propagandablad van den Bond van Arbeiders(sters) in het Chocolade-, Suikerbewerking- en Banketbakkersbedrijf
1(1912) getiteld: Propagandablad van den Bond van Arbeiders(sters) ... VOORTGEZET ALS: Ons vakbelang : correspondentieblaadje voor de arbeiders(sters) ... (ZDK 17676).