Ruch ludności żydowskiej (rodzenie sie̜ i umieralność) w Wilnie w okresie lat 1911-1926 ("Pogoń", 1927)
Odbitka z "Pamie̜tnika Wileńskiego Towarzystwa Lekarskiego", Rok III, 1927, Zeszyt II-III, IV-V.