Overzicht van de voorloopige uitkomsten van de negende tienjaarlijksche volkstelling op 31 December 1909 in vergelijking met die der achtste op 31 December 1899 (Algemeene Llandsdrukkerij)
Centraal Bureau voor de Statistiek. Overgedr.: Nederlandsche Staatscourant. 1910, no. 97, 27 April.