Ötnyelvű könyv- és papírrestaurálási szakszótár = Fünfsprachiges Fachvörterbuch für Buch- und Papierrestaurierung = Dictionary of book and paper conservation in five languages… - Szerk. (ed. by) Beöthyné Kozocsa Ildikó és Kastaly Beatrix ; összeáll. (comp. by) Albrechtné Kunszeri Gabriella et al.. (Országos Széchényi Könyvtár, 1997)
Includes bibliographical references (p. 375).