Kafak 1978-1983 : (Stachelswine, 2003)
Verkoop catalogus Art Consultancy Witteveen, Amsterdam. De tekeningen zijn afkomstig uit de Stachelswine Collectie en werden in de periode 1978-1983 gepubliceerd in dagblad 'De Waarheid' en 'Eenheid'.