Zigeuners in het niemandsland, opgehouden door de Belgische rijkswacht en de Nederlandse marechaussee. Serie van 2 foto's - Singels, Han,
Zigeuners in het niemandsland, opgehouden door de Belgische rijkswacht en de Nederlandse marechaussee. Serie van 2 foto's.