Z Dnia na Dzień . serwis informacyjny NSZZ "Solidarność" RKS Dolny Śląsk, no. 432, 1987 - [ed. committee] (RKS NSZZ "Solidarność" Dolny Śląsk, 1987)
Print run: 5000-45000 copies, special edition (April 1984) print run 100000 copies