Verslag en beschrijvingsbrief van de algemeene vergadering
Ook o.d.t.: Verslag van het kongres (1913) en Congresverslag (1952) - (1958). - (1919),(1922): buitengewone algemene vergadering. - Sinds (1947): ANLB, sinds (1952): ANAB.