Humanistische opvoeding en kadervorming (de Jongh, 1937)
Rede geh. bij de plechtige opening, op 28 September 1937, van het schooljaar 1937-38 van de Gewestelijke Sociale School te Gent. Brochurenreeks der Centrale voor arbeidersopvoeding.