Verslag Nederlandse Antillen 1949-1951. Serie II Statistisch jaaroverzicht van de Nederlandse Antillen (Staatsdrukkerij- en Uitgeverijbedrijf)
Ook odt: Nederlands Antilles report. Voortzetting van: Curaa̧osch verslag.