Socialisme en marxisme. Het marxisme is waarheid geweest. Verslag van eene voordracht voor de socialistische studentengroep te Parijs, op 23 Januari 1928. Vert. uit het Fransch door G. de Muynck (De Wilde Roos, 1928)
De Wilde Roos, 6e jrg., Juni 1928, nr 6, p. 215-260.