Bioscoop City met reclame voor de voorfilm 'De 1 Mei-parade in Moskou'. Hoofdfilm: 'Het mysterie priory castle' - Meerendonk, Ben van
Bioscoop City met reclame voor de voorfilm 'De 1 Mei-parade in Moskou'. Hoofdfilm: 'Het mysterie priory castle'.