Links: Bernie San Pascual, een bevriende Filippijnse jongen die naar Nederland kwam om Brongersma gezelschap te houden. Foto waarschijnlijk genomen op Schiphol (1992)
Links: Bernie San Pascual, een bevriende Filippijnse jongen die naar Nederland kwam om Brongersma gezelschap te houden. Foto waarschijnlijk genomen op Schiphol.