Werkzaamheden en activiteiten bij diverse AJC gebouwen. Album aangeboden aan den heer Nehemia de Lieme van de Centrale Arbeiders Verzekerings- en Deposito Bank (1936)
Werkzaamheden en activiteiten bij diverse AJC gebouwen. Album aangeboden aan den heer Nehemia de Lieme van de Centrale Arbeiders Verzekerings- en Deposito Bank.