7 cassettes met radioprogramma's over boeken van Van Gennep. IKON over George Fles (1993), VPRO-Timboektoe over Galeano (1991) en BRT-Trottoir over Breytenbach (1993)
7 cassettes met radioprogramma's over boeken van Van Gennep. IKON over George Fles (1993), VPRO-Timboektoe over Galeano (1991) en BRT-Trottoir over Breytenbach (1993).