Canvas tas. Beat apartheid - anti apartheid beweging nederland (festival in Jaap Edenhal, Amsterdam, juni 1981)
Canvas tas. Beat apartheid - anti apartheid beweging nederland (festival in Jaap Edenhal, Amsterdam, juni 1981).