Rapport inzake de auteurswet, voorzover betrekking hebbende op het fotografisch bedrijf / . De wet beschermt uw auteursrechten, collega! (Vakgroep Fotografie, 1949)
Omslagtitel: De wet beschermt uw auteursrechten, collega!