De rechtsverhouding tusschen den werkgever en den inlandschen werkman op Java (Sorabaja, 1909)
Nederlandsch-Indisch landbouwsyndicaat, handelingen van het tiende congres 1909, dl I: prae-adviezen, 3e stuk.