Tijdens zinkerlegging bij Noorderbrug. Afdruk van exemplaar van Gemeentelijke archiefdienst Rotterdam
Tijdens zinkerlegging bij Noorderbrug. Afdruk van exemplaar van Gemeentelijke archiefdienst Rotterdam.